UFC

Jairzinho o povratku u Surinam: ‘To je moj izvor snage. Legnem u rijeku, uzemljim se, izgubio sam kontakt sa sobom‘

Jairzinho Rozenstruik 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Što reći, osim da se nadamo da će ove tehnike pomoći Jairzinhu da se ponovno vrati tamo gdje je bio 2019. i 2020. prije meča s Ngannouom

Uspio se nedavno Jairzinho Rozenstruik vratiti na pobjedničke staze, a svi se vjerojatno sjećate one katastrofe od ‘‘main eventa‘‘ u trećem mjesecu ove godine. UFC je Shamilu Gazievu dao da predvodi priredbu u svom debiju, što se vrlo brzo ispostavilo kao užasna odluka.

Kako god, uspio je Jairzinho odvesti borbu u svoju korist, doduše, zato što se Gaziev predao prije posljednje runde. Međutim, svjestan je Jairzinho da je i njegova karijera vidjela i bolje dane, a za sve je okrivio gubitak veze sa Surinamom:

‘‘Napravio sam jako puno promjena na sebi, ali i na osoblju oko sebe. Imam osjećaj da sam nakon borbe s Overeemom izgubio vezu sa svojim izvorom snage, a to je Surinam. Tako da sam sada napravio nekoliko koraka unazad, otišao sam kući, ponovno se povezao sa Surinamom, došao k sebi. Ovo je samo mali dio toga što sam postigao u posljednjih nekoliko mjeseci‘‘, rekao je Jairzinho u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘To je moj istinski izvor snage. Doći nazad u Surinam, leći u rijeku, dobiti snagu nazad. U Surinamu se mi volimo ponovno povezati s kulturom. Odemo u rijeku, legnemo i onda se uzemljimo sa Zemljom, takve stvari. Imao sam osjećaj da gubim sebe, a to je ono što me dovelo do ovog nivoa‘‘, dodao je.

Što reći, osim da se nadamo da će ove tehnike pomoći Jairzinhu da se ponovno vrati tamo gdje je bio 2019. i 2020. prije meča s Ngannouom. Nakon toga ide iz pobjede u poraz i obratno, te nikako da uhvati zalet i nekoliko pobjeda zaredom.

Linker
29. travanj 2024 12:47