Ja se nadam da ce dobiti Hunta, jer ako ikad zeli priliku za titulu to je sada... Iako mislim da ce ga JDS dobiti
Ja se nadam da ce dobiti Hunta, jer ako ikad zeli priliku za titulu to je sada... Iako mislim da ce ga JDS dobiti
To bi bio odlican mec,mozda jos tezi za juniora nego reem.To bi trebao biti odlican rat u stojci
Ako dođe do borbe JDS-Hunt a trebalo bi,naravno da će to biti stand up borba to je svima jasno,ali mislim da će to biti 3 runde mrcvarenja Hunta,JDS se fenomenalno kreće za razliku od Hunta,cardio će mu biti sigurno bolji nego protiv Caina,biti će nabrijan jer mu pobjeda donosi revanš sa Cainom,vidjeli smo da ima jako dobru bradu,ma sve je na strani JDS-a,po meni to će biti repriza JDS-Carwin i JDS-Nelson!
jbg,cigano-over odgođeno za ovo ljeto,ništa od hunto
steta za Hunta i event 160 jer je bio ful strasan
JDS-Hunt će se 100% dogodit
Najgora moguća opcija za Dos Santosa je Hunt i bolje bi mu bilo da čeka Overoida bez steroida. Na 10 zadatih udaraca Dos Santos će primiti dva teška udarca. Dos Santos ima sjajan fotwoork, a Hunt ima perfektan tajming i osjećaj za prostor.
Nebi bilo nemoguće da ga Hunt uspava!30 % šanse dajem da se to desi!
Navodno je DW izjavio da nista od borbe Hunt - JDS, i dalje ostaje JDS vs Reem samo ce prebacit na neki drugi event, tako da se Reem može oporavit