Pretpostavljam da će mu za oporavak biti "nužna" testosteronska terapija. Nije to ni tako loša vijest, ako bude dovoljno pameti da umjesto njega stvarno uskoči Hunt biti će to sjajna borba.
Pretpostavljam da će mu za oporavak biti "nužna" testosteronska terapija. Nije to ni tako loša vijest, ako bude dovoljno pameti da umjesto njega stvarno uskoči Hunt biti će to sjajna borba.
ne gleda mi se JDS vs Hunt....
srce će mi puknut, za koga da navijam....
dany2332 - nužno, nego šta, recepti su već potpisani
noćas je twitter eksplodirao od zahtjeva za jds-hunt,kao da overeem nikad nije ni bio u tom meču,i bolje da se ozljedio,u onim zadnjim intervjuima nije izgledao kao borac,izgleda da ga je pogodio poraz od foota..a jadan..
@vodeci falsifikator svega - uuu vidio sam to,nema tko ne želi da Hunt uleti,da užas je bilo ponašanje Overeema,baš kao neki dječačić,samo sam ga još htio vidjeti protiv JDS-a,da ga ovaj izmrcvari i to bi bilo to od njega,a u biti više ga niti ne želim gledati jer mi sve manje liči na borca!
@ROBINIVES1 - ali vrhunac nesigurnosti i kukavičluka je bio da nije ni slova rekao o svojoj zadnjoj borbi,ali svejedno ajde nadam se da će posložit neke stvari u glavi pa ćemo vidjet kakav je stvarno borac
Hahaha, druze Overeeme, rukavice o klin!
@vodeci falsifikator svega - pa to da,ne znam da li je ikada itko odbio odgovoriti i reći nešto o svojoj borbi,svejedno bili to poraz ili pobjeda,ali nisam siguran da li ga je netko uopće i pitao u eteru šta o borbi,jer sam gledao jedno 2-3 intervjua i baš ništa.To je dokaz koliko je slab karakter!
@ROBINIVES1 - ma morao se dogovorit prije intervjua s onim krvopijom landsbergom,visio si šta je radio sonnenu
hahah a baš!
Ova mi je ozljeda bogami sumnjiva ,netko je već bio napisao da do ove borbe neće doći jer bi oba borca bili u nezgodnoj poziciji kad bi opet izgubili .