UFC

Predsjednik BKFC-a: ‘Dana White je vjerojatno ljut jer njegova najveća zvijezda sada promovira drugi brend‘

Conor McGregor i Dana White 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
McGregorovo ime će zasigurno dodatno podići prepoznatljivost BKFC-ovog brenda, a još uvijek čekamo reakciju Dane Whitea na cijelu ovu priču

Jučer je i službeno objavljeno kako je Conor McGregor postao suvlasnik najjače svjetske organizacije kada je u pitanju boks golim šakama, BKFC-a. Često smo popularnog Ira mogli vidjeti u prvim redovima na njihovim priredbama, tako da se moglo pretpostaviti da se nešto sprema.

S obzirom da se McGregor i dalje bori za UFC, odnosno, barem je pod ugovorom s njima, legitimno je postaviti pitanje kako će Dana White reagirati na ovu vijest. David Feldman, predsjednik BKFC-a, rekao je kako smatra da Dana i neće biti previše sretan kada čuje za ovo:

‘‘Slušajte, Dana ima neuništivo carstvo s UFC-om. Conor McGregor sigurno miče iglu u njegovu korist, ali Dana je vrlo, vrlo uspješan lik i bez njega. Nije stvar u tome da se on bori za nas, nego će promovirati naš proizvod… No, tko zna?‘‘, zapitao se Feldman na press konferenciji nakon priredbe ove subote.

‘‘Vrlo vjerojatno je malo ljut jer njegova najveća zvijezda sada govori o drugom brendu, tako da, vjerojatno nije previše sretan oko toga. Isto tako, vjerojatno nije ni zabrinut oko nas… barem ne za sad‘‘, dodao je.

McGregorovo ime će zasigurno dodatno podići prepoznatljivost BKFC-ovog brenda, a još uvijek čekamo reakciju Dane Whitea na cijelu ovu priču.

Conor je konačno ugovorio i taj dugo očekivani povratnički nastup protiv Michaela Chandlera na UFC 303 priredbi krajem idućega mjeseca, a vidjet ćemo hoće li ga sve te stvari van kaveza omesti u pripremama. McGregor se nije borio od 2021. godine kada se ozlijedio u meču protiv Dustina Poiriera, a vidjet ćemo kakav će se pojaviti idućega mjeseca.

Linker
06. svibanj 2024 18:04